Un bărbat reținut în urma scandalului dintre clanurile de romi din Medeea

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, care s-au petrecut în cartierul Medeea, din municipiul Constanța, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 18 ani.

Acesta a fost depus în arestul I.P.J. Constanța urmând ca în curzul zilei de astăzi să fie prezentat unității de Parchet competente cu propunere corespunzătoare.
De asemenea, pe numele a doi bărbați, cu vârste de 276 și 29 de ani, urmează a fi emise mandate de aducere.
„În data de 9 a lunii curente, în cartierul Medeea, a avut loc un conflict spontan, între persoane care locuiesc în zonă. S-a produs o tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru care s-a intervenit în mod eficient. Au fost reținute și conduse la sediul Poliției 9 persoane și, în prezent, se desfășoară audieri și cercetări în cauză. Facem precizarea că nu vom tolera astfel de comportamente în zona respectivă și că se va interveni ori de câte ori e nevoie”, a declarat George Munteanu, adjunctul Poliției Municipiului Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.