Un bătrân de 84 de ani s-a lăsat călcat de tren

Fotografie cu caracter demonstrativ

Un bătrân de 84 de ani, din municipiul Constanța, s-a sinucis, marți seara.

Acesta s-a dus în gara Constanța, a așteptat ca un tren să plece și s-a așezat pe șine, în fața lui.

„Trenul care circula pe relația Constanța – București, în momentul în care s-a pus în mișcare (ora 18.50), l-a lovit pe bărbatul, care s-ar fi așezat intenționat pe calea ferată.”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

Deocamdată nu se cunoaște cauza gestului său. Bătrânul nu a lăsat niciun bilet.

La fața locului au fost chemate și echipaje medicale, dar acestea nu au putut face nimic.

„Echipajul care încadrează ambulanta terapie intensiva mobila a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane lovită de tren în gara Constanța. Ajuns la fața locului, medicii au constatat ca bărbatul avea leziuni incompatibile cu viata, fiind nevoiți să declare decesul acestuia.”, a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Franța și Anglia relaxează carantina

mar nov. 24 , 2020
Franţa și Anglia vor începe să ia măsuri de relaxare a carantinei impuse pentru a stopa răspândirea coronavirusului. În Franța, primii pași se vor face de weekendul viitor, astfel încât până la Crăciun magazinele, teatrele şi cinematografele vor fi redeschise, iar oamenii vor putea să îşi petreacă sărbătorile alături de […]

V-ar putea interesa și: