Un bloc din Henri Coandă a rămas fără curent. Oamenii susțin că au plătit factura ENEL

campus henri coandă consanța extindere

Un bloc din Henri Coandă a rămas fără curent. Oamenii susțin că au plătit factura ENEL, deși oamenii susțin că au achitat factura către ENEL.

O echipă a furnizorului de energie a sigilat azi contorul.

„Suntem disperați! Nu avem lumină, nu putem face nimic. Ni se strică mâncarea în frigidere, nu putem prepara nimic suntem dependenți de energie electrică, nu avem voie în campus cu butelii de aragaz. 48 de apartamente sunt afectate de sistarea energiei electrice. Compania de electricitate ne-a transmis că Primăria nu a achitat factura la energie. Noi suntem la zi cu toate cheltuielile și de lumină și de apă și de chirie. Ce facem noi“, a declarat Maria Bănuți, una dintre locatarele imobilului afectat de întreruperea energiei electrice. 

Reprezentanții RAEDPP spun că toate facturile sunt achitate la zi.

COMPLETARE. Reprezentanții ENEL ne-au trimis următorul punct de vedere referitor la cazul prezentat:

În urma neachitării obligațiilor de plată în termenul agreat prin contractul de furnizare a energiei electrice, clientul EXPLOATAREA DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT RA a fost notificat în privința depășirii datei scadente a facturii și a riscului de deconectare a locului de consum de la rețeaua de alimentare cu energie electrică, cu respectarea reglementărilor în vigoare. Mai mult, furnizorul de energie a fost deschis în a oferi clientului toate detaliile legate de soldul la zi prin intermediul întâlnirilor avute și corespondențelor electronice purtate.  Factura a fost achitată integral în cursul zilei de luni, 18 iulie, 2022, și, pe baza dovezii de plată, a fost transmisă către operatorul de distribuție solicitarea de reconectare a locului de consum.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Un bloc din Henri Coandă a rămas fără curent. Oamenii susțin că au plătit factura ENEL

  1. Pun pariu ca nu era locuit de rromi. Altfel nu aveau curaj. In plus, rromilor li se platesc utilitatile din banii nostri, ca ,, e saraci. Ce, vreti sa dea in cap la romani ca sa faca bani de facturi?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

COMPLETARE O fată de 11 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

lun iul. 18 , 2022
COMPLETARE „Minora a fost identificată. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța. Ar fi fost găsită în Mamaia. Textul inițial: Astăzi, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorei TOADER PETRUȚA DANIELA, […]

V-ar putea interesa și: