Un bloc și o parcare din Constanța au fost poluate cu păcură. Amendă de 50.000 lei

Garda de Mediu Constanța a anunțat că marți dimineață s-a produs o poluare cu păcură pe timpul operațiunii de pompare în terminalul de depozitare.

Produsul s-a scurs in parcarea unui bloc de locuinte de pe strada Theodor Sperantia din Constanta, fiind afectata si o suprafata de circa 40 de metri pătrați de sol.

„Personalul societatii a actionat operativ, fiind montate baraje absorbante pentru limitarea extinderii zonei poluate. Pe suprafetele contaminate s-a aplicat material absorbant biodegradabil. De asemenea, a fost decopertat fascicolul de conducte si s-a intervenit pentru remedierea avariei. S-au demarat operatiuni de ecologizare a zonei si aducere a terenului la starea initiala.”, au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu.

Urmare a verificarilor efectuate, societatea care a produs poluarea a fost sanctionata cu amenda maxima de 50.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protectia mediului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Târgul de Crăciun aduce magia Sărbătorilor de iarnă la Constanța

mie nov. 2 , 2022
Sărbătorile de iarnă sosesc la Constanța cu magia tradiționalului Târg de Crăciun. Din 30 noiembrie, Parcul Oleg Danovski se transformă în cel mai spectaculos parc tematic de Crăciun organizat în orașul de la malul mării. Un loc de poveste pentru toți constănțenii, unde spiritul vesel și aroma sărbătorilor se împletesc […]

V-ar putea interesa și: