Un braconier vindea pește chiar la târg

Jandarmii constănţeni din cadrul Detaşamentului 6 de Jandarmi din municipiul Mangalia au depistat astăzi, 06.11.2022, în Târgul Duminical din localitatea constănţeană Cobadin, un bărbat care oferea spre comercializare, fără forme legale, pește din mai multe specii.

„Persoana menţionată deţinea o cantitate însemnată de peşte, din speciile caras, biban si șalău, provenit, conform declaraţiilor sale, din operaţiuni ilegale de pescuit. Bărbatul a relatat jandarmilor că a achiziţionat peştele de la pescarii din localitatea constănţeană Ghindăreşti.”, au transmis jandarmii.

Jandarmii au confiscată întreaga cantitatea de peşte, în cuantum de aproximativ 200 kg și au fost  întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un șofer a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Sun Nov 6 , 2022
Două persoane au rămas încarcerate după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 15.00, la ieșirea din localitatea Saraiu. La caz intervine stația Hârșova a ISU Constanța cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. COMPLETARE 1. […]

V-ar putea interesa și: