Un brazilian la Farul Constanța

Începând de astăzi, cel mai bun marcator străin din istoria campionatului României, se alătură echipei Farul Constanța.

Ajuns la 37 de ani, Eric a acceptat o nouă provocare în carieră și a decis să facă parte din staff-ul tehnic al echipei noastre. 

„Este o experiență nouă, dar alături de oameni care au făcut mereu performanță. Mi-am dorit mult să simt din nou aceeași emoție ca atunci când eram jucător și sunt convins că am făcut cea mai bună alegere”, a declarat Eric de Oliveira.

Eric de Oliveira Pereira s-a născut pe 5 decembrie 1985 în Rio de Janeiro, Brazilia.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde se va întrerupe curentul electric în primele zile de primăvară

mar feb. 28 , 2023
E-Distribuţie Dobrogea a anunțat unde se va întrerupe curentul electric în perioada 1 – 3 martie 2023. Miercuri, 01 martie 2023 Localitatea Runcu – întrerupere totalã (întreruperi de scurta durata in intervalul orar: 09:00-15:30) Municipiul Constanta, b-dul 1 Mai nr. 6-10, blocurile J1, J2A, J2b, J3, respectiv strada Scolii – […]

V-ar putea interesa și: