Un bucureștean care avea cannabis și cocaină în mașină, reținut pentru 24 de ore

droguri

Polițiștii din Constanța au ridicat 114 grame de muguri de cannabis și peste 10 grame de cocaină, de la 3 bărbați care se deplasau cu un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord. Unul dintre aceștia a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru trafic de droguri, iar ceilalți doi sunt cercetați pentru deținere de droguri.

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au depistat trei bărbați, de 22, 23 și 36 de ani, care se deplasau cu un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord.

În urma controlului corporal, asupra celor trei persoane, polițiștii au găsit fragmente vegetale și substanțe susceptibile a fi droguri.

Astfel, cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, care au continuat cercetările pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma percheziției efectuate asupra autoturismului, au fost ridicate 114 grame de muguri de cannabis, 10,2 de grame de cocaină, o țigară confecționată artizanal cu fragmente vegetale de cannabis și tutun, două grindere, un cântar electronic de precizie și 2.833 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 28 aprilie a.c., bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv, pentru 30 de zile, ceilalți 2 tineri fiind cercetați pentru deținere de droguri de risc și de mare risc.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Câte amenzi au dat polițiștii în mini vacanța de 1 mai

Wed May 2 , 2018
În perioada 27 aprilie -1 mai 2018, peste 300 de poliţişti au acționat, zilnic, în stațiunile de pe litoralul românesc, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranței publice. În această perioadă, polițiștii au intervenit la aproape 475 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii […]