Un BurgMatei, o experiență pe care trebuie să o încercați

Matei a inventat un burger pe care trebuie să-l încercați. Matei de la Pescăria lui Matei.

Este un produs din pește, desigur, cu o chiflă pufoasă, nu prea groasă, garnisit cu toate cele necesare pentru un gust desăvârșit.

A apărut pe piață pe 10 februarie, după încercări care au durat multe luni de zile. Alegerea pâinii, de exemplu, a fost un proces anevoios, care a însemnat multe degustări.

„După lungi deliberări am ales numele BurgMatei!!”, scrie pe pagina oficială a restaurantului.

Burgerul a apărut pe piață pe 10 februarie, pentru că, spun cei de la pescărie, este un produs de nota 10.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența covidului în municipiul Constanța a depășit pragul de 2 cazuri la mia de locuitori. Situația la nivel național

joi feb. 25 , 2021
Incidența covidului în municipiul Constanța este în creștere. Astăzi, 25 februarie, Direcția de Sănătate Publică a anunțat că a fost depășit pragul de 2 cazuri la mia de locuitori. Astfel, incidența raportată este de 2,05, ceea ce înseamnă 641 cazuri active. Ieri era de 1,94. La nivelul județului, incidența este […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: