Un cadavru a fost găsit într-un fost bazin de înot din Constanța

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un trecător despre faptul că în fostul bazin de înot din complexul sportiv Badea Cârțan din Constanța se afla un cadavru.

„Din primele cercetări, pe trupul și membrele bărbatului nu sunt vizibile urme de violența. Cadavrul va fi transportat la morga pentru efectuarea necropsiei.”, au spus polițiștii constănțeni.

Cea care a găsit cadavrul este o femeie. Tot ea a sunat la 112.

Nu a fost stabilită înca identitatea persoanei în cauză deoarece nu a fost găsit niciun document de identitate asupra sa. După îmbrăcăminte, nu pare un om al străzii.

Cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor circumstanțelor in care s-a produs evenimentul. Veți citi pe unele site-uri (cugetliber.ro) că este vorba despre o crimă. Fals.

„Doar după necropsie se va stabili cauza exacta a morții”, au spus polițiștii.

Apoi, fapta va fi încadrată și din punct de vedere juridic.

UPDATE:

A fost identificat cadavrul găsit în zona Badea Cârțan

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Avarie DE PROPORȚII în incinta ELETROCENTRALE SA

Fri Nov 2 , 2018
O avarie de proporții a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în interiorul CET Palas (Electrocentrale Constanța SA). A fost atât de mare, încât societatea a sistat în întregime furnizarea de agent termic spre RADET Constanța. În aceste condiții, RADET a anunțat că va opri alimentarea cu agent […]
CET palas electrocentrale sa constanța