Un campion de arte marțiale a pierdut lupta cu cancerul

Samir Regep, fost multiplu campion naţional de kickboxing, antrenor de Kempo şi Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat, a fost răpus de cancer. Avea numai 53 de ani.

Sufletul şi viaţa mea nu mai este… O să ne lipseşti enorm… Dumnezeu să te ierte! Ai fost un om bun! Nu meritai asta…, a fost mesajul soţiei lui Samir Regep, Adriana.

În luna aprilie a acestui an, Samir Regep anunţase că a fost diagnosticat cu cancer și postase rezultatele medicale pe pagina sa de Facebook, cerând ajutorul constănțenilor pentru a putea ajunge la un doctor. Toți cei la care a apelat îl pot consulta abia în perioada iulie – august.

„Am ajuns la finalul “meciului”meu..dar o sa castig meciul asta prin ko..va multumesc mult pentru intelegere si tineti-mi pumnii..cei care imi vreti bine inteles!!! Sper ca cu acest anunt sa nu va indepartez de mine ci din contra sa fiti alaturi de mine si stiu ca sunt multi in situatia mea… dar eu am simtit nevoia sa comunic cu voi…mai ales pentru generatiile de sportivi si copii care au trecut prin sala mea si prietenilor mei apropiati „daca mai sunt”Va doresc tuturor un paste fericit alaturi de cei dragi si Doamne ajuta.. Cu stima si repect Samir”, spunea atunci.

„Ramas bun, sensei… Cu siguranță, elevii dumnevoastră vă vor duce mai departe învățătura, e ca și cum ați trăi o veșnicie… Condoleanţe, sensei Adriana! Oss!” – este numai unul din mesajele emoționante trimise de apropiați.

Sursă foto: Facebook


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.