Un candidat pentru postul de director logistică în cadrul Primăriei Constanța a obținut zero puncte la proba scrisă. Nimeni nu a luat notă de trecere

parcare-primaria-constanta-2

Primăria Constanța a organizat, pe 16 august, proba scrisă la concursul pentru funcția de director executiv al Direcției Logistice din Primăria Constanța.

La concurs și-au depus dosarele trei candidați.

Niciunul dintre cei trei candidați nu a obținut punctajul minim, care le-ar fi permis să acceadă la proba de interviu.

Interesant este că unul dintre candidați a obținut nota zero. Cel mai probabil, acesta s-a prezentat, dar nu a scris nimic pe foaie. Un alt candidat nu s-a prezentat deloc. Al treilea nu a reușit să ia notă de trecere, ci numai 68,58 de puncte.

Procedura prevede că se pot depune contestații în termen de 24 de ore de la comunicarea rezultatelor.

Cei trei candidați sunt un fost inspector ANAF Constanța și delegat interimar la conducerea Direcției Logistice, o persoană care deține calitatea de asociat în două firme comerciale și consilierul cu atribuții de comunicare al primarului Chițac, coordonator al Biroului de presă din Primăria Constanța și președintele Fundației „Pontica” înființată de Consiliul Local Municipal.

Potrivit regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice din 23.03.2011, sunt declaraţi admişi la proba scrisă candidaţii care au obţinut:

a) minimum 50 de puncte, în cazul concursurilor organizate pentru ocuparea funcţiilor contractuale de execuţie;

b) minimum 70 de puncte, în cazul concursurilor organizate pentru ocuparea funcţiilor contractuale de conducere.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un pieton a murit după ce a fost lovit de trei mașini pe DN1

Wed Aug 17 , 2022
Un pieton a fost accidentat mortal miercuri dimineaţă, pe DN 1, în zona localităţii Băicoi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. „Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN1, Băicoi intersecţie cu Lilieşti, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au […]