Un cap tractor furat din Suedia, descoperit la un cetățean turc de polițiști de frontieră din România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un cap tractor marca SCANIA, căutat de către autoritățile din Suedia, aflat în posesia unui cetăţean turc.

În ziua de 30.06.2023 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. Astfel, pe raza municipiului Constanța au identificat un cap tractor marca SCANIA, aflat în posesia unui cetățean turc.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Suedia.

„Mijlocul de transport, evaluat la aproximativ 375.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.”, au anunțat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Vergil Chițac își calcă în picioare promisiunile: vinde Constanța la bucată, deși în campanie critica exact acest lucru

sâm iul. 1 , 2023
Stelian Ion, președintele USR Constanța, a declarat astăzi că, în anul 2020, actualul primar al Constanței, Vergil Chițac, îl critica pe fostul primar PSD că vinde Constanța, bucată cu bucată. Printre terenurile la care făcea atunci referire se regăsea un teren, în suprafață de 79 de metri pătrați, aflat pe […]

V-ar putea interesa și: