Un cartier întreg din Constanța a rămas fără căldură și apă caldă

R.A.D.E.T. Constanța a anunțat, sâmbătă dimineață, că nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la următoarele punctele termice 30, 31, 33 care deservesc zona Faleză Nord.

Se întâmplă din cauza unei avarii la conductele cumpărate de Primăria Constanța de la CET, cu două milioane de lei, și date regiei în administrare.

„Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, spun reprezentanții RADET.

Dispecerat non-stop:  0241 616 792.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Parlamentarii PSD George Vișan și Ștefan Mihu s-au întâlnit cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Constanța

Sat Feb 22 , 2020
În cadrul audiențelor susținute la cabinetele parlamentare PSD deputatul George Vișan și senatorul Ștefan Mihu s-au întâlnit cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Constanța. Aceștia solicită printr-o scrisoare deschisă respingerea în Parlament a OUG 51/2019 măsură care poate asigura ca transportul elevilor să se desfășoare în condiții normale independent de […]