Un cățel care rămăsese blocat într-o țeavă de scurgere a apei a fost salvat de pompieri

Pompierii din cadrul Detașamentului Port au intervenit, duminică seară, pentru salvarea unui cățel.

Patrupedul rămăsese captiv într-o țeavă de scurgere a apei și risca oricând să alunece în Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Se afla într-o zonă foarte joasă, la aproximativ 3 metri față de malul abrupt, așa că, pentru a ajunge la el, pompierii au avut nevoie de scara de fereastră. Asigurat cu cordițe de salvare, plutonierul Paul Netidu a fost cel care a coborât și a scos cățelul din apă.

L-a adus la mal teafăr și nevătămat.

„Câinele nu a fost speriat de prezența noastră. Cred că și-a dat seama că suntem acolo ca să-l ajutăm. Și eu sunt un iubitor de animale. Am acasă un buldog francez. Mă bucur că am putut să-l scoatem de acolo. Ar fi căzut, cu siguranță, în mare și nu ar prea fi avut șanse să supraviețuiască, apa fiind extrem de rece”, a spus Paul.

Cățelul a fost preluat de o tânără, martoră a operațiunii de salvare. Pe lângă o a doua șansă la viață, peripeția se pare că i-a adus și o nouă familie.

V-ar putea interesa și: Primăria Constanța și Animal Society au eșuat în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arhiepiscopia Tomisului a cheltuit 8,53 milioane lei în scop social-filantropic și educațional

lun ian. 29 , 2024
Arhiepiscopia Tomisului a anunțat că, prin Departamentul Misionar-Social, anul trecut au fost cheltuiți 8.537.952  lei  (1.742.440 euro) în scop social-filantropic și educațional. Astfel:    –  3.343.273 lei au fost folosiți în scop filantropic pentru 1.376 persoane (copii, vârstnici, persoane cu dizabilități, victime ale violenței domestice ori aflate în dificultăți) din […]
Arhiepiscopia-Tomisului-ajutoare

V-ar putea interesa și: