Un cetățean bulgar a încercat să intre ilegal în România

Bulgarul arată zona pe unde a venit (foto: Poliția de Frontieră)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean bulgar care a încercat să intre ilegal în România din Bulgaria, pe jos, pe la „frontiera verde”.

În data de 29 octombrie 2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat pe direcția localității Ostrov, judeţul Constanţa, o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. 

Deoarece persoana în cauză nu îşi justifica prezenţa în zonă, aceasta a fost condusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră, pentru cercetări.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauză este un cetăţean bulgar, în vârstă de 54 de ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie încheiat între cele două state, cetăţeanul bulgar fiind predat autorităţilor din ţara vecină, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale care se impun.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Parteneriatul Estic – fără Est și/sau fără parteneri?” - masă rotundă internațională în Constanța

mie oct. 30 , 2019
Asociația Casa Mării Negre / Black Sea House Constanța și filiala Constanța a Asociației Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană / ICDE organizează Masa rotundă internațională „Parteneriatul Estic – fără Est și/sau fără parteneri?” și alte evenimente de lansare a filialei Constanța a ICDE. Programul este următorul: Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, […]
parteneriatul-estic

V-ar putea interesa și: