Un chirurg ne arată cum trebuie să ne spălăm pe mâini VIDEO

Dr. Florin Daniel Enache
Dr. Florin Daniel Enache. Sursă foto: print-screen

Igiena mâinilor este una dintre cele mai eficiente arme în combaterea bolilor, inclusiv a noului coronavirus.

Doctorul Florin-Daniel Enache, chirurg – ortoped pediatru în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța, oferă câteva sfaturi despre cum să ne spălăm pe mâini.

„Pentru chirurgi, dezinfecția mâinilor este cel mai important pas înainte de intrarea în sala de operații. Acasă sau la serviciu, pentru o spălare corectă trebuie să urmați aceleași etape pe care le urmăm și noi înaintea unei intervenții chirurgicale. Durata întregului proces trebuie să fie de 2-3 minute”, spune acesta.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/268628047481510

Sursă video: Primăria Constanța


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie de 38 de ani, din Constanța, a murit din cauza coronavirusului. Nu suferea de alte boli

mie apr. 8 , 2020
O femeie de 38 de ani, din Constanța, a murit din cauza coronavirusului, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Aceasta nu suferea de alte boli. A murit în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. „Pacienta a contractat virusul în familie. Starea ei era gravă de când a fost preluat cazul de […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: