Un CICLON va lovi Constanța

Meteorologii anunță că un CICLON va lovi violent județul Constanța.

Se va întâmpla miercuri dimineață, în jurul orei 3.00 sau 4.00, potrivit reprezentanților Centrului Meteorologic Dobrogea. Va începe în zona de sud a județului și, până la ora 07.00, se va extinde în tot județul.

Zăpada va avea circa 30 de centimetri și vântul va bate foarte puternic.

De miercuri noapte lucrurile intră în normal din punct de vedere meteo. Temperaturile vor scăzute, precipitații reduse cantitativ și, ce este cel mai important, vântul va bate slab.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Situația drumurilor naționale ÎNCHISE sau cu CIRCULAȚIE ÎNGREUNATĂ

mar feb. 27 , 2018
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța ne-a pus la dispoziție cele mai recente date privitoare la drumurile naționale închise sau pe care se circulă greu. Aveți mai jos datele. Drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteo nefavorabile Nr. crt. DN Pozitii km Intre localitatile Cauza Masuri de […]

V-ar putea interesa și: