Un consilier al primarului Decebal Făgădău, numit membru în Consiliul de Administrație al RATC. Ce post a prins Răducu Popescu

Cristian Fuior
Cristian Fuior, prezent la o conferință de presă în sediul CNAPMC, unde îl însoțea pe primarul Decebal Făgădău

Unul dintre consilierii primarului Decebal Făgădău, Cristian Fuior, și consilierul  directorului general al RATC, Bogdan Nicolae Niță, au fost numiți astăzi membri interimari în Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța. Acesta din urmă va fi desemnat la sfârșitul lunii mai managerul regiei, după ce actualului șef îi va expira mandatul, potrivit Radio Sky.

De asemenea, interimar a mai fost desemnat și fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Răducu Popescu, în Consiliul de Administraţie de la RADET.

De asemenea, la RADEPP a fost redus numărul membrilor în CA de la 7 la 5, după ce pentru doi dintre ei au expirat mandatele.

Cei numiți au primit și avizul favorabil al comisiei de specialitate din cadrul primăriei și vor ocupa funcțiile pentru o perioadă cuprinsă între 4 ș 6 luni.

Indemnizația pe care o vor primi poate ajunge la 1.500 de lei pe lună.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Termenul până la care pot fi plătite retroactiv contribuțiile de asigurări sociale, prelungit de Guvern

Thu Apr 20 , 2017
Persoanele care n-au ajuns încă la vârsta de pensionare vor putea să-și plătească retroactiv contribuția de asigurări sociale pentru perioadele de timp în care nu au avut calitatea de asigurat în sistemul public de pensii sau într-un sistem de asigurări sociale neintegrat acestuia, până la 31 decembrie 2017. Guvernul a […]