Un constănțean a fost amendat cu 40.000 pentru aruncarea gunoiului în loc nepermis!

Un constănțean care își renova imobilul a angajat o societate comercială din Agigea specializată în transportul deșeurilor provenite din construcții să îl scape de gunoiul rămas în urma lucrărilor. Numai că, în loc să ducă deșeurile în spațiul amenajat în incinta Portului Constanța – zona Poarta 9, angajații societății respective au aruncat întreaga încărcătură pe un teren din zona Industrială din Constanța.

Printre gunoaiele aruncate se numarau și mai multe documente ale societății respective, fapt ce a dus rapid la identificarea făptașilor.

Polițiștii locali l-au sancționat contravențional, conform Legii nr.211/2011, pe administratorul societății cu amendă în valoare de 40.000 de lei. De asemenea, agenții au dispus și sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor, curățarea terenului și eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislației în vigoare.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.

Sursă foto: Primăria Constanța

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cristina Pascu, noul administrator public al Municipiului Medgidia

Tue Nov 10 , 2020
Cristina Pascu este, de ieri, noul administrator public al Municipiului Medgidia. A fost numită în această funcție, prin dispoziția numărul 982, de primarul Valentin Vrabie. Cu o vastă experiență de peste 13 ani în domeniul administrației publice locale, Cristina Pascu a ocupat în trecut funcțiile de Șef Birou Proiecte și […]
Cristina Pascu, noul administrator public al Municipiului Medgidia