Un constănțean a reclamat la Poliție traficul infernal din Constanța VIDEO

Un constănțean a sunat la Poliția Rutieră Constanța pentru a reclama modul cum se circulă în municipiul Constanța. Un coșmar, în opinia sa.

Acesta spune că, de câteva luni, a devenit insuportabil să conduci.

„Unde naiba să sun și să urlu pentru idioțenia din trafic generată de reorganizarea circulației?! Că nu mai pot!!!”, spune bărbatul.

„Am sunat la Poliția Rutiera Constanța, pentru a face o sesizare legată de modul în card se circulă în Constanța, în urma ultimilor “rețete” de sistematizare a traficului. Am fost rugat ca sesizarea să o adresez la adresa de e-mail: cabinet.ct@politiaromana.ro, în atenția domnului Inspector Șef sau șefului Poliției Rutiere Constanța.  Am întrebat și dacă au mai avut sesizări de genul acesta și am primit răspuns că sunt singurul!”, ne-a spus acesta.

Aglomerație pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Casei de Cultură (foto: Constanța 100%, 24 mai 2021)

„Dacă și voi simțiți că nu mai există calmante pentru dezastrul ăsta și dacă aveți soluții sau dorința ca măcar unele străzi, ca Ion Rațiu, Prelungirea Poporului și Nicolae Iorga să revină la traficul pe ambele sensuri, vă rog să trimiteți și voi doleanțele voastre!”, le transmite șoferilor, prin intermediul nostru.

El a depus petiția. Timpul de soluționare este 30 de zile.

Traficul va fi și mai îngreunat după data de 15 iunie, când sunt programate să înceapă lucrările de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Șantierul ar trebui să dureze 18 luni.

COMPLETARE. Iată ce scrie în declarație:

Zen Residence6 thoughts on “Un constănțean a reclamat la Poliție traficul infernal din Constanța VIDEO

  1. Are dreptate în fiecare zi la casa de cultura este infernal traficul.. Cozii interminabile

  2. Stați să se hotărască limitarea vitezei în localitate la 30 km, atunci să vă văd.

  3. Sensurile unice sunt bune, durează pana se adaptează și obișnuiește lumea..problema cu aglomerația e ca varianta e necirculabila din cauza lucrărilor și o buna parte din masini s-au mutat pe arterele mari din oraș, despre asta e vorba..sensurile unice sunt ok.
    Aceeași aglomerație e și la City -Tomis 3, trebuie făcut ceva cu Adamclisi, este extrem de aglomerata și blochează toată Soveja; acolo era nevoie urgent de sens unic și apoi in celelalte părți.

  4. Cei mai mari prosti voi sunteti , dormiti pe voi. Bine ca in 15 iunie va apucati de lucrari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un lider important al AUR și-a dat demisia din partid și din Senatul României. „A doua zi după alegerile parlamentare îşi făceau planurile după propriul interes”

Mon May 24 , 2021
Simion George Alexandru, președintele tineretului Alianței pentru Unirea Românilor, filiala județeană Constanța, și-a dat demisia atât din partid, cât și din funcția pe are o ocupa ca angajat în Senatul României. „Acum câtiva ani eram în Anglia şi mă uitam neputincios la tv cum lumea protesta împotriva O.G 13 şi […]
simion-george-alexandru-aur