Un constănțean a reclamat la Poliție traficul infernal din Constanța VIDEO

Un constănțean a sunat la Poliția Rutieră Constanța pentru a reclama modul cum se circulă în municipiul Constanța. Un coșmar, în opinia sa.

Acesta spune că, de câteva luni, a devenit insuportabil să conduci.

„Unde naiba să sun și să urlu pentru idioțenia din trafic generată de reorganizarea circulației?! Că nu mai pot!!!”, spune bărbatul.

„Am sunat la Poliția Rutiera Constanța, pentru a face o sesizare legată de modul în card se circulă în Constanța, în urma ultimilor “rețete” de sistematizare a traficului. Am fost rugat ca sesizarea să o adresez la adresa de e-mail: cabinet.ct@politiaromana.ro, în atenția domnului Inspector Șef sau șefului Poliției Rutiere Constanța.  Am întrebat și dacă au mai avut sesizări de genul acesta și am primit răspuns că sunt singurul!”, ne-a spus acesta.

Aglomerație pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Casei de Cultură (foto: Constanța 100%, 24 mai 2021)

„Dacă și voi simțiți că nu mai există calmante pentru dezastrul ăsta și dacă aveți soluții sau dorința ca măcar unele străzi, ca Ion Rațiu, Prelungirea Poporului și Nicolae Iorga să revină la traficul pe ambele sensuri, vă rog să trimiteți și voi doleanțele voastre!”, le transmite șoferilor, prin intermediul nostru.

El a depus petiția. Timpul de soluționare este 30 de zile.

Traficul va fi și mai îngreunat după data de 15 iunie, când sunt programate să înceapă lucrările de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Șantierul ar trebui să dureze 18 luni.

COMPLETARE. Iată ce scrie în declarație:

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

6 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.