Un constănțean internat cu Covid-19 a fost externat, au mai rămas 23

coronavirus

Un constănțean internat cu Covid-19 a fost externat, în ultimele 24 de ore. În Spitalul de Boli Infecțioase au mai rămas 23 de constănțeni, dar și 17 persoane din Tulcea și Ialomița.

Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 304 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 18 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 304 pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița).

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 47 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.899 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 32 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 14.600 de lei), dintre care două pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea la domiciliu (Legea 55/2020), în valoare de 2.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 5 societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 11 iunie a.c., 650 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 872 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

COMPLETARE Au decedat două persoane. Accident rutier mortal în Ciocârlia

Fri Jun 12 , 2020
Un accident rutier grav s-a produs, vineri, în dreptul localității Ciocârlia. Evenimentul s-a produs in jurul orei 17.45, pe DN 3, la ieșire din Ciocârlia spre Cobadin. Este vorba despre o coliziune frontală între 2 autoturisme. În urma accidentului, o femeie a murit. Un bărbat este în stop respirator, se […]
Accident rutier in Ciocarlia