Un constănțean plecat la muncă în Olanda a dispărut de la începutul lunii, după un conflict la serviciu

Sursă foto: stiridiaspora.ro

Gogu Ilie Adrian, un român în vârstă de 37 de ani din Constanța, a dispărut fără urmă din data de vineri, 2 februarie 2024. Bărbatul se afla la muncă într-o fabrică de procesare a alimentelor destinate spitalelor, în orașul Enschede din Olanda, scrie ȘtiriDiaspora.

Potrivit informațiilor furnizate de către familia și prietenii săi, Gogu Ilie Adrian ar fi avut un conflict verbal la locul de muncă, urmat de depunerea demisiei. Ulterior el a plecat de la locul de muncă, iar de atunci, nu s-a mai știut nimic despre el.

Sora sa a făcut apel către public pentru a obține informații despre locul în care se află sau despre orice alte detalii care ar putea ajuta la găsirea sa.

Gogu Ilie Adrian are 1.75 m înălțime, constituție atletică și păr șaten. La momentul dispariției sale, se presupune că se deplasa cu un Mitsubishi Space Star.

Vreau să anunț dispariția unui prieten apropiat. La momentul dispariției sale se afla în Olanda/Enschede. Muncea în cadrul unei fabrici de procesare a alimentelor pentru spitale. Numele lui este Gogu Ilie Adrian. Are 37 de ani. Din Constanța. Dispărut din data de vineri, 02 Feb. 2024. Știm că ar fi avut un conflict verbal la locul de muncă, dar ulterior și-a depus demisia și a plecat. Mașina personală este un Mitsubishi Space Star, cel din poza atașată. Dacă auziți sau cunoașteți vreo informație, vă rog să ne anunțați. Sora prietenului  îl caută de câteva zile într-una, fără niciun răspuns“, este mesajul postat de Mircea, prietenul lui Ilie.

A fost văzut ultima oară de unul dintre colegii de muncă joi seara la sala de sport. După aceea, acel coleg zice că fratele meu și-a strâns lucrurile și le-a pus în mașină și a plecat zicându-i că pleacă în Spania. Asta a fost joi seara între orele 21:00. Telefonul lui este închis de la ora 1:37 și nu s-a conectat pe nicio rețea de socializare. De atunci nu știu nimic de el și duminică am informat poliția că este dispărut. V-aș ruga enorm, dacă îl vedeți pe el sau mașina care este în poză, să anunțați poliția sau pe mine la 0034642928818. Sunt super îngrijorată și nu mai știu unde să apelez“, a transmis Flori, sora lui Adrian.

Îngrijorarea crescândă a familiei și prietenilor săi a determinat acest apel public pentru a obține orice informații care ar putea duce la găsirea lui Gogu Ilie Adrian.

Cei care dețin informații sau au văzut persoana în cauză sunt rugați să contacteze autoritățile locale sau familia sa.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția avertizează asupra unui mod nou de înșelăciune pe internet

Dum feb. 11 , 2024
Poliția Română informează cu privire la un nou mod de înșelăciune propagat prin intermediul aplicațiilor mobile de relaționare „Apreciază postări pentru bani!”. Sub acest pretext, autorii încearcă să atragă utilizatorii într-o schemă de înșelăciune în mediul online. „Activitatea infracțională începe cu primirea de către utilizatori a unor mesaje nesolicitate, formulate […]

V-ar putea interesa și: