Un copil a fost tâlhărit de doi adolescenți în Parcul Tăbăcărie

În ultima perioadă polițiștii locali au reținut mai multe persoane care au încălcat legea și pe care le-au predat ulterior organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Infracțiunile depistate au fost din cele mai diverse: furt de biciclete, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, distrugere, conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere sau tâlhărie. De exemplu, un copil a fost deposedat în parcul Tăbăcărie de banii pe care îi avea de dou adolescenți.

„Polițiștii locali patrulează 24 de ore din 24, atât în zonele aglomerate cât și în cartierele mărginașe, pe marile bulevarde, dar și pe aleile dintre blocuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracționalității pentru că unul dintre obiectivele principale al Direcției Generale Poliția Locală îl reprezintă creșterea gradului de siguranță în oraș. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.”

Primăria Constanța
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Vaccinarea anti-COVID va fi gratuită în România. Când se va putea vaccina populația obișnuită

Fri Nov 20 , 2020
Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România, medicul militar Valeriu Gheorghiță, afirmă, într-un interviu pentru HotNews.ro, că scenariul cel mai optimist este ca primele doze de vaccin să ajungă în România la sfârșitul lunii decembrie, iar în cel mai pesimist scenariu, în primul trimestru din 2021. Populația se va putea […]
Valeriu Gheorghita