Un copil a murit după ce a fost mușcat de gât de câinele familiei

lumanare

Un copil în vârstă de şase ani dintr-o comună dâmboviţeană a murit luni, după ce câinele familiei, care nu era legat, l-a muşcat de gât. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Dâmboviţa, evenimentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 9:00, în localitatea Conţeşti. Familia copilului a sunat la 112, însă acesta nu a mai putut fi salvat. 

„Din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinţei, ar fi fost muşcat în zona gâtului de un câine al familiei, care nu era legat”, transmite IPJ Dâmboviţa.

Cadavrul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ÎPS Teodosie, amendat de două ori în decurs de trei ore pentru nerespectarea carantinei

Mon Jan 24 , 2022
COMPLETARE. ÎPS Teodosie sfidează carantina, Poliția îl amendează de 3 ori într-o zi! ÎPS Teodosie a fost amendat de două ori luni, în decurs de trei ore, pentru nerespectarea carantinei. Prima dată a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că slujea la catedrala arhiepiscopală, în jurul orei 08.00. A […]
ips teodosie