Un copil curat la suflet a murit înecat

A fost căutat timp de trei zile

Clubul Sportiv Metalul Constanța  a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea unui copil.

„Astăzi, 28-06-2020, marea ne-a adus la țărm trupul neînsuflețit al jucătorului nostru, VAȘCU MARIO, la 3 zile după ce a fost înghițit de valuri. Este o mare tragedie când moare un copil atât de curat la suflet, care avea tot viitorul în față. 
VAȘCU MARIO a făcut primii pași în sportul lui preferat, fotbalul, la Metalul Constanța, 01-09-2014. VAȘCU MARIO era un prieten devotat care credea în spiritul de echipă, era un copil ambițios care muncea mult pentru rezultatele sportive, era motivat să facă performanță și să câștige. 
Conducerea, împreună cu toți membrii Asociației Clubului Sportiv, mulțumește celor care s-au implicat în operațiunile de căutare a jucătorului nostru. 
SOARELE VIEȚII A APUS PENTRU MARIO! VEI TRĂI VEȘNIC ÎN SUFLETELE NOASTRE! NU EXISTĂ CUVINTE CARE SĂ NE POATĂ ALINA DUREREA. 
SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE!”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ministrul Sănătății: Pe litoral și Valea Prahovei se respectă cel mai puțin regulile

Sun Jun 28 , 2020
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat duminică seară la Digi24 că autorităţile analizează zone precum litoralul și Valea Prahovei, întrucât „acolo se respectă cel mai puţin regulile”. „Trebuie să facem o analogie și să vedem ce înseamnă tot turismul de pe Valea Prahovei apoi tot litoralul. Vine populație din toată […]
masuri relaxare 15 iunie