Un copil de 12 ani a dispărut de acasă, mama îl caută disperată

copil dispărut de acasă
Mama a postat o poză cu fiul dispărut

Un copil de 12 ani a dispărut de acasă.

La data de 9 februarie, în jurul orei 00.10 la sediul postului de poliție Tuzla s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul ca la data de 8 februarie, în jurul orei 12 fiul acesteia, ASĂVOAIA PETRUȚ-CIPRIAN a plecat de la domiciliu, iar de atunci nu a mai revenit.

Minorul are constituție astenica, înălțime de aproximativ 1,55 – 1,60 m, ten măsliniu, ochi albaștri și par negru tuns scurt.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș portocalie-maro, pantaloni de trening albaștri, pantofi sport negri cu elemente albe.

„Din verificări a rezultat faptul ca persoana dispărută a fost văzută ultima oara in compania unui alt minor, care este cunoscut polițiștilor cu repetate plecări de acasa. Polițiștii constanteni au demarat activitățile pentru găsirea minorului.”, a precizat Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Postul de poliție Tuzla sau dispeceratul IPJ Constanța 0241.611364 int. 20005.

Puteți suna și direct la mamă dacă îl vedeți, aveți numărul de telefon în fotografie.

Este al doilea minor care dispare în ultimele zile.

O fată de 16 ani a dispărut de acasă. Ați văzut-o?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.