Un copil de 13 ani a plecat de acasă. Poliția ne roagă să dăm o mână de ajutor pentru a-l găsi

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 09.45 polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului DĂINEANU ANDREI LEONARDO, de 13 ani, din orașul Năvodari, județul Constanța.

La data de 6 decembrie a.c., acesta a plecat în mod voluntar de la unitatea de învățământ, fără a reveni până în prezent.

Numitul DĂINEANU ANDREI LEONARDO are 1,65 m înălțime, 65 de kilograme, păr șaten, ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcat cu geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră și purta încălțăminte sport.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Ieri, tot în Năvodari, o minoră a plecat de acasă în mod voluntar. Din fericire, a fost găsită. Nu a fost victima niciunei infracțiuni.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retrospectiva Glovo 2023. Cel mai mare fan este din Constanța. Românii sunt fruntași la bacșiș

joi dec. 7 , 2023
La final de 2023, Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, prezintă o analiză la nivel global și local a preferințelor consumatorilor săi în ultimul an. În ceea ce privește numărul de comenzi, România se situează pe locul întâi în regiunea Europei de Sud-Est și […]

V-ar putea interesa și: