Un copil de 15 ani, mort într-un accident rutier

Un copil de 15 ani a fost omorât, vineri, în timp ce se deplasa cu o bicicletă.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 22C, la intrare în Faclia, dinspre Saligny.

Din primele informații, un autoturism l-a lovit pe biciclist, care n-ar fi acordat prioritate de trecere. Acesta a ieșit în DN de pe un drum de pământ, din stânga conducătorului auto, fără a se asigura.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 16 :16, un tânăr, de 21 de ani, a condus un autoturism marca BMW pe DN 22C, dinspre Cernavodă către Constanţa și, ajungând la km 9, a surprins şi accidentat un biciclist, în vârstă de 15 ani, care a ieşit în drumul naţional de pe un drum de pământ, din stânga conducătorului auto.”, au spus polițiștii.

Biciclistul a murit pe loc.

PS. Într-o primă variantă a știrii, am scris că vârsta copilului este de 14 ani. Am revenit, IPJ Constanța spune că avea 15 ani.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

În plină pestă porcină, a anunțat că vinde un porc mistreț

Fri Aug 17 , 2018
O persoană privată a pus un anunț, în mediul online, prin care anunța că vinde un porc mistreț. Prefectul județului Dumitru Jeacă a dispus instituțiilor abilitate verificarea de îndată la fata locului, a veridicității informațiilor postate. O echipa alcătuită din agenți de politie și medici veterinari s-a deplasat imediat la […]
anunț porc mistreț

V-ar putea interesa și: