Un copil de 15 ani, rănit grav la ochi de o petardă

Imagine cu rol ilustrativ

Un copil de 15 ani, din Cernavodă, a fost rănit grav la ochi de o petardă, în noaptea de Revelion.

Medicii de la Ambulanță spun că prezenta arsusă oculară. A fost transportat la Spitalul Județean Constanța.

Nu a fost singurul rănit de petarde.

La Cotu Văii un copil de 3 ani cu arsură abdominală transportat la Spitalul Județean, iar la Hârșova, a fost vorba de un adult ce prezenta arsuri la nivelul mâinii ce a fost transportat la Spitalul Hârșova.

În total, în cursul nopții de Revelion, la Serviciu Județean de Ambulanță, au fost 130 de solicitări în tot județul Constanța dintre care 58 din municipiul Constanța. Din cei 130 de pacienți au fost transportați la spital 60.

Majoritatea pacienților care au avut nevoie de asistență medicală au prezentat: colicile abdominale, crizele hipertensive și traumatismele de diferite etiologii.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Instituţiile publice nu mai au voie să solicite copii după documente emise de alte instituţii ale statului

sâm ian. 1 , 2022
Instituţiile publice nu mai au voie, începând din 1 ianuarie, să mai solicite persoanelor fizice şi firmelor copii de pe avize sau alte documente care au fost emise de către alte instituţii ale statului. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat în 9 noiembrie actul normativ prin care este interzis instituţiilor publice […]

V-ar putea interesa și: