Un copil de 16 ani a căzut de la etajul al treilea

Un copil de 16 ani a căzut, în această seară, de la etajul al treilea al blocului în care locuia.

Evenimentul a avut loc pe strada Pelicanului din municipiul Constanța.

Copilul s-a oprit pe balconul de la parter.

Medicii ajunși la fața locului spun că este conștient și că a suferit un traumatism cranio cerebral și unul lombar. A fost transportat la Spitalul Județean Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, declarații dure despre primarul din București

Dum nov. 11 , 2018
Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța, a remis presei, duminică, o declarație despre primarul din București, Gabriela Firea. Iată ce spune: „Sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, primarul general al capitalei Gabriela Firea s-a dedat la atacuri de o violenta extrema si s-a lansat intr-o serie de afirmatii […]
felix stroe

V-ar putea interesa și: