Un copil de 5 ani din Fetești a plecat singur cu trenul la mare

Gara din Constanța

La data de 6 august a.c. polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Siguranță Publică și Protecția Călătorilor, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în trenul IR 1928 București – Constanța, au identificat un minor, de 5 ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, care era lipsit de supravegherea unui adult.

„Acesta a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu, în ziua respectivă, fără a-și anunța părinții, cu intenția de a ajunge în județul Constanța, la plajă.”, au precizat polițiștii constănțeni.

Minorul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Minorul a fost internat în Centrul de primire minori în regim de urgență Aluniș Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trebuia să fie în închisoare, dar era la comanda unei nave care a ajuns în România

lun aug. 7 , 2023
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în urma controlului specific de intrare în țară a unei nave, în Punctul de Trecere a Frontierei Sulina, faptul că pe numele comandantului ambarcaţiunii, un cetățean sirian, era emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate. În data […]

V-ar putea interesa și: