Un copil de 7 ani a murit după ce i s-a făcut rău la școală, în Teleorman

Un copil de şapte ani din localitatea Mereni, judeţul Teleorman, a murit, după ce i s-a făcut rău la şcoală.

Potrivit Observator News, copilului i s-a făcut rău la şcoală, acuzând dureri în zona pieptului. În scurt timp, el a rămas inconştient la pământ. Mama sa a fost sunată, spunându-i-se că fiul său nu se simte bine.

Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a procedat la acordarea primului ajutor, însă pentru copil nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul.

Potrivit IPJ Teleorman, în data de 9 februarie, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, au fost sesizați cu privire la faptul că un copil în vârstă de 7 ani este inconștient.

În baza celor sesizate, echipa operativă din cadrul Poliției orașului Videle s-a deplasat la fața locului constatând că cele sesizate să confirmă.

În jurul orelor 10:30, mama minorului din localitatea Mereni, județul Teleorman a fost sunată de un cadru didactic al școlii, aducându-i la cunoștință faptul că fiul ei se simte rău, acuzând dureri în zona pieptului și rămânând inconștient la sol.

Echipajul de ambulanță prezent la fața locului a procedat la acordarea primului ajutor, iar în urma protocolului a fost declarat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se închid 171 de centre de vaccinare din România. Numai unul este din Constanța

Thu Feb 10 , 2022
Un număr de 171 de centre de vaccinare din țară se închid, din cauza numărului mic de persoane care le trec zilnic pragul, a anunțat, joi, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. De asemenea, o parte dintre centrele de vaccinare cu adresabilitate redusă vor fi transformate în centre de testare […]
maraton vaccinare