Un copil de 7 ani care locuiește în Ovidiu a plecat de acasă și nu s-a mai întors. L-ați văzut? COMPLETARE: A fost găsit

COMPLETARE ora 21.33: A fost găsit.

L„a data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, minorul ZAGDOUDI WALID NICOLAS, de 7 ani, plecat în mod voluntar de la domiciliu, a fost identificat în zona Satul de Vacanță, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța.
Minorul a fost încredințat familiei.
În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, în vederea luării măsurilor legale.”, a anunțat IPJ Constanța.

Agent de poliție Dragu Andrei și agent șef de poliție Monu Nicolae, cei doi polițiști care l-au găsit pe minor

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului ZAGDOUDI WALID NICOLAS, de 7 ani.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, acesta a plecat în mod voluntar, din orașul Ovidiu, unde locuiește fără forme legale, fără a reveni până în prezent.

Minorul ZAGDOUDI WALID NICOLAS are 1,05 m înălțime, ochi negri, păr negru.

La data plecării era îmbrăcat cu tricou și pantaloni scurți de culoare roșie și purta încălțăminte sport de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șase persoane rănite într-un accident rutier, una este resuscitată. COMPLETARE: o femeie a murit

vin sept. 8 , 2023
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au intervenit astăzi, 8 septembrie 2023, la un accident rutier între 2 autoturisme pe DN 22 în apropiere de intersecția cu Piatra. Reprezentanții ISU au spus că sunt răniți trei bărbați și trei femei. Una din victime este […]

V-ar putea interesa și: