UPDATE. Un copil de șapte ani a murit înecat în piscina unui hotel din Venus

UPDATE. Potrivit unor noi informații, copilul avea numai 5 ani. La 112, apelul s-a primit la ora 21.10. Piscina hotelului beneficiază de supraveghere în timpul programului, în intervalul orar 08.00-18.00 de către un angajat. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un copil de şapte ani a murit înecat, ieri seară, în piscina unui hotel din Venus.

Copilul se afla la mare împreună cu părinţii, o familie din Bucureşti. Ieri seară, acete se juca pe terasa hotelului Afrodita, de patru stele. La un moment dat părinţii au sesizat dispariţia copilului şi au alertat personalul hotelului. Ulterior, copilul a fost găsit în piscina hotelului. Un turist l-a scos din apă și oamenii au sunat imediat la 112. Ambulanța a sosit la fața locului, iar cadrele medicale au încercat mai multe minute în șir să îi resusciteze.

piscina hotel afrodita eforie
Piscina in care a avut loc tragedia

Copilul a fost transportat la spitalul din Mangalia, unde a fost declarat decesul.

 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Taxa de liniște din Constanța și Mamaia ar putea fi desființată de instanță

Thu Aug 20 , 2015
  ”Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în Constanţa, Mamaia şi Sat Vacanţă” ar putea fi desființată de instanță. Primul pas a fost făcut de către Asociația Constanța Ia Atitudine avand ca suport legal casa de avocatură Uscov | Attorneys at Law, care au […]