Un copil din Medgidia a devenit CAMPION EUROPEAN la navomodelism

Un copil din Medgidia a devenit CAMPION EUROPEAN la navomodelism

La începutul lunii august s-a desfășurat la București Campionatul European de Navomodelism, fiind prima competiție de această anvergură care are loc în România.

DANIEL FAUR de la Palatului Copiilor Constanța, structura Clubul Copiilor Medgidia, a obținut titlul de CAMPION EUROPEAN la cea mai dificilă clasă de concurs, clasa de navomodele îndemânare F3 E. La această clasă deține și recordul național. Daniel a fost singurul concurent care a reușit să parcurgă poligonul de 4 ori, consecutiv, fără nicio penalizare.

La competiție au participat peste 70 de sportivi din 10 țări. 

„Echipajul instituției noastre, coordonat de doamna profesor Ioana Dumitru, s-a numărat printre cei opt sportivi care au reprezentat România în cadrul Campionatului European de Navomodelism.”, au transmis reprezentanții Palatului Copiilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cei mai (puțin) activi deputați din Constanța

Tue Aug 16 , 2022
Ne apropiem de jumătatea mandatului parlamentarilor. Constanța 100% vă propune o scurtă analiză a activității acestora de până acum. Deocamdată vorbim despre una cantitativă, nu calitativă, adică despre volumul de muncă depus. Iată cum stau lucrurile în cazul deputaților. I-am prezentat în ordinea în care apar pe site-ul Camerei Deputaților. […]