Un copil și-a rupt ambele mâini la școală

Accident la o școală din municipiul Constanța.

Joi după-amiază, în timp ce se juca baschet în curtea Școlii nr. 39 Nicolae Tonitza, un elev de 12 ani a căzut și s-a lovit grav.

Martorii au sunat la 112.

Un echipaj al ISU Constanța a sosit la fața locului și a constatat că băiatul are fracturi la mâini.

„A suferit fracturi de membre superioare.”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției.

Copilul a fost transportat la spital.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aerul din Constanța, mai toxic decât în majoritatea Europei, ne îmbolnăvește de cancer și depresii, printre altele. Experții spun că politicienii trebuie să intervină urgent

joi sept. 21 , 2023
Europa se confruntă cu o „criză gravă de sănătate publică”, în condițiile în care aproape toată lumea de pe continent trăiește în zone cu niveluri periculoase de poluare a aerului, arată o investigație realizată de cotidianul The Guardian. Constanța, România, în general, stau foarte rău în acest clasament. Harta o […]

V-ar putea interesa și: