Un copilaș de numai 10 luni are o boală cumplită. Părinții nu au bani să-i salveze viața

Un copilaș de numai 10 luni are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi. A fost diagnosticat cu leucemie și singura sa șansă la viață o reprezintă un tratament în străinătate, într-o clinică specializată în transplantul de celule stem. Părinții săi nu își permit tratamentul și cer disperați ajutorul semenilor.

„El este Luca Tiago Miclăuș! Din nefericire, la doar 9 luni, Tiago a fost diagnosticat cu o boală cumplită: leucemie mieloblastică acută M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă, astfel că în doar câteva săptămâni de la debutul bolii, măduva lui a fost afectată în proporție de 80%.

A început chimioterapia la Cluj-Napoca imediat după ce a fost diagnosticat, însă, pentru ca Tiago să aibă o șansă la viață, este necesar să continue tratamentul cât mai urgent la o clinică din străinătate care este specializată în transplantul de celule stem. Intervenția costă aproximativ 130.000 euro.

El, împreună cu părinții lui, luptă cu această boală cumplită. Cu puterea Lui Dumnezeu, cu speranța în medici si cu ajutorul nostru, al tuturor, vrem să-i ajutăm să depășească cu bine această cumpănă a vieții, cumpănă din care micuțul Tiago trebuie să iasă învingător.

Haideți să luptăm împreună cu ei! Haideți să fie victoria noastră a tuturor !!! Fiecare donație și rugăciune contează !!! Vă mulțumim tuturor!”, este mesajul disperat al apropiaților lui Luca Tiago.

Unde se poate dona

Nume: Miclăuș Casian Vasile

IBAN Banca BRD:

RO09BRDE130SV55648721300

SWIFT: BRDEROBU

Moneda: EURO

Nume: Miclăuș Casian Vasile

Banca REVOLUT :

Tel. +40758704336

Nume: Gîrda Cristina-Roxana

IBAN Banca TRANSILVANIA:

RO89BTRL01301201C69471XX

SWIFT: BTRLRO22

Moneda: RON

V-ar putea interesa și: Teoria dificultății dezirabile. Povestea doctorului care s-a luptat cu leucemia la copii

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Năvodari plătește aproape 40.000 de lei pentru ca mașinile din dotare să fie spălate, aspirate și curățate în fiecare săptămână

Thu Nov 24 , 2022
Primăria Năvodari a încheiat recent un contract, prin atribuire directă, pentru spălarea celor 16 mașini pe care le deține. Pentru acest lucru, instituția condusă de primarul Florin Chelaru, PSD, plătește 33.280 de lei, fără TVA, adică 39.603 lei, TVA inclus. Primăria a avut pretenția ca mașinile să fie spălate o […]