Un deputat acuză: „Compania Națională de Investiții face jocurile electorale murdare ale lui Vergil Chițac”

Așa arăta sala polivalentă în ianuarie 2023, deși trebuia să fie finalizată în 2019. Sursă foto: Facebook/Sala Polivalenta Constanța

Sala Polivalentă din Constanța, construită de CNI trebuia finalizată în vara anului 2021. Suntem în februarie 2023 și construcția a ajuns abia la 55%. De aceea, un deputat acuză Compania Națională de Investiții (CNI) că face jocurile lui Vergil Chițac.

„CNI anunță că antreprenorul nu lucrează deoarece e iarnă și condițiile meteo nu permit. Adică, la 10-15 grade Celsius, cât se va înregistra și astăzi pe litoral, NU se poate lucra?

Mai departe, aceeași CNI spune că termenul de finalizare al Sălii Polivalente din Constanța a fost decalat pentru anul 2024. Cu alte cuvinte, se va finaliza exact în an electoral! Este disperare mare în tabăra USL 2.0, să puncteze cu orice în fața oamenilor…

N-au fost în stare să termine o sală polivalentă la timp (2021), dar o vor finaliza exact atunci când Vergil Chițac va cere din nou votul constănțenilor. Și nu este singurul proiect benefic și necesar pentru constănțeni care este amânat sau întârziat astfel…”, a declarat Bogdan Bola, care a intrat în parlament pe listele PNL, dar s-a retras și s-a înscris în Forța Dreptei.

Acesta spune că același CNI face jocuri electorale și cu reabilitarea Cazinoului din Constanța care va fi finalizat tot în 2024, adică în an electoral, deși termenul inițial era toamna anului 2022.

„Nu știu câți constănțeni se vor lăsa manipulați atât de ieftin de gașca incompetentă din Primărie și de CNI, dar cred că locuitorii acestui municipiu vor taxa dur minciuna și nesimțirea.”, a mai spus Bola.

V-ar putea interesa și:

Eșec al administrației Chițac: a pierdut 19,3 milioane lei pentru reabilitarea Colegiului Mircea cel Bătrân

Constanța socială: 8,1 milioane lei tăiați de la Cazino și viitorul spital municipal, 12,9 milioane lei pentru subvenționarea gigacaloriei

Primarul Vergil Chițac este „îngândurat” din cauză că va trebui să întrețină Cazinoul Constanța

Ionuț Rusu crede că liberalii au pus coada la prună. În cazul Cazinoului din Constanța, nu este chiar așa

Cum va arăta

Sala polivalentă din Constanţa va avea 3 niveluri, cu un total de 18.500 mp şi o capacitate de 5.000 de locuri. Din punct de vedere funcţional, clădirea va cuprinde: zona terenului de joc cu caracter multifuncţional, dimensionată pentru terenuri de handbal, baschet şi volei, cu zonă de protecţie specifică fiecărui sport. De asemenea, noua sală polivalentă va fi prevăzută şi cu o zonă cu gradene, care va asigura locurile pentru public, spectatori VIP şi reprezentanţi ai presei, precum şi locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi.

sala polivalenta constanta

În plus, baza sportivă este prevăzută cu o sală de antrenamente, dimensionată, conform regulamentelor federaţiilor de specialitate. Totodată, proiectul dispune de spaţii pentru sportivi, spaţii destinate securităţii şi organizatorilor de evenimente, zone administrative, de depozitare şi tehnice, precum şi spaţii operaţionale, în vederea asigurării unei funcţionări eficiente, în conformitate cu standardele şi normativele în vigoare.

Nu în ultimul rând, sala polivalentă va fi prevăzută şi cu spaţii pentru dotări secundare de tip comercial, precum cafenele, magazine cu caracter sportiv şi cu zone special amenajate pentru transmisiuni sportive, presă şi VIP.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Harababura parcărilor: Primăria Constanța instalează panouri noi pentru zona 3

mar feb. 21 , 2023
Primăria municipiului Constanța, prin societatea Confort Urban SRL, a finalizat procesul de înlocuire a panourilor de informare din parcările ce aparțin Zonei 2, iar în continuare se derulează acțiunea de înlocuire a panourilor de informare din parcările de reședință (Zona 3 a municipiului Constanța) și a celor de pe raza […]

V-ar putea interesa și: