Un deținut a EVADAT din penitenciarul Poarta Albă

UPDATE ora 15.50 Evadatul a fost prins, a confirmat IPJ Constanța.

Un deținut a evadat din penitenciarul Poarta Albă. Autoritățile au luat măsuri pentru a-l captura.

Miercuri, 11 decembrie 2019, în jurul orei 1200, s-a constatat că deţinutul VULPE DUMITRU DANIEL, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza localității Constanța.

Acesta efectua pedeapsa de închisoare în regim deschis.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, alarmarea personalului, precum și trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii.

„Se efectuează cercetări”, a confirmat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu: geacă neagră, pantaloni gri.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, la numărul de telefon: 0740114320, 0241/853777, 0241/853701, 0241/853702.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vin banii pentru membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare si a operatorilor de calculator din turul 2

Wed Dec 11 , 2019
Primăria Municipiului Constanța informează că va efectua plata indemnizațiilor membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare si a operatorilor de calculator din municipiul Constanța aferente participării la alegerile prezidențiale (turul 2) din data de 24 noiembrie 2019, în sediul din str. Ștefan Mihăileanu, nr. 10 după următorul program: – joi, […]
lei