Un deținut condamnat pentru tentativă de OMOR a evadat de la Penitenciarul Tulcea

deținut evadat tulcea
Deținutul evadat

Un deţinut condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, a evadat, luni dimineaţă, de la Penitenciarul Tulcea. Acesta a părăsit punctul de lucru unde se afla. Polițiștii au instituit mai multe filtre în încercarea de a-l găsi.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Tulcea, luni, în jurul orei 8.30, deţinutul Samir Regep, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 8 ani, 8 luni  şi 273 zile la închisoare pentru  tentativă de omor, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Mineri, judeţul Tulcea.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei  Tulcea şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea”, au precizat reprezentanţii penitenciarului.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening gri, bluză neagră, încăltăminte sport de culoare albă. El efectua pedeapsa în regim semideschis.

Reprezentanţii Penitenciarului Tulcea au precizat că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Restricții de circulație în nordul stațiunii Mamaia timp de 8 zile

Mon Apr 22 , 2019
Ediția de primăvară a Festivalului Sunwaves debutează joi, 25 aprilie pe plaja Crazy Beach din stațiunea Mamaia, și aduce restricții de circulație în zonă, timp de 8 zile. Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată în perioada 25 aprilie, ora 14:00- 02 mai, […]