Un doctor oncolog de la Spitalul Universitar Koç, Turcia, oferă în Constanța evaluări şi opinii medicale secundare gratuite

Conf. univ. dr.Şahin Laçin medic specialist în Oncologie Medicală de la Spitalul Universitar Koç, parte a Grupului medical Koç Healthcare din Turcia se va afla în perioada 24-25 Februarie 2023, între orele 09:00-17:00, la sediul Reprezentanței Oficiale Koç Healthcare din bulevardul Mamaia nr.132, municipiul Cosntanța, pentru evaluări medicale şi opinii medicale secundare gratuite.

Pentru înscrieri şi informații suplimentare vă rugăm să sunați la tel. +40 341 453 137.

KOÇ HEALTHCARE, divizia de sănătate a renumitului concern KOÇ din Turcia, a deschis pe 21 octombrie 2022 prima reprezentanță medicală din România în orașul Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 132.

Acesta oferă acces rapid la una din cele mai performante rețele de spitale nu numai din Turcia, ci din întreaga lume. Aici se tratează deja mii de români. În 2021, spitalele KOÇ au avut 2.805 pacienți din România. Au fost însă și 4.327 de americani, 2.341 de germani, 1.049 de francezi, 1.697 de italieni, 10.996 de iordanieni, 676 englezi, etc. Peste 80.000 de oameni bolnavi din zeci de țări de pe Pământ.

Centrul le oferă tuturor pacienților posibilitatea unor consultații și a unei a doua opinii detaliate – atât de necesară de multe ori. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la sediul de pe bulevardul Mamaia nr. 132 cu actele medicale. Aici vor veni constant medici din Turcia, dar se va apela și la modernul concept de telemedicină. Tot ce se întâmplă în Constanța, inclusiv a doua opinie detaliată, este gratuit! Veți plăti numai dacă vă hotărâți să mergeți în Turcia. Dacă o veți face, nu trebui să aveți grija niciunui amănunt. Spitalul de ocupă de toate, de la translator la transferul de la aeroport. La nevoie se poate organiza și transport privat.

Mai multe detalii aici: Performantul sistem sanitar din Turcia este mai aproape de Constanța. KOÇ Healthcare a deschis aici prima reprezentanță medicală din România VIDEO


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au rămas fără permise de conducere după ce au trecut pe roșu

mie feb. 8 , 2023
La data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia neacordării de prioritate autovehiculelor și pietonilor, dar și a respectării culorii roșii a semaforului electric. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în […]

V-ar putea interesa și: