Un dulap a căzut peste un copil la Grădinița „Perluțele mării”

Completare ora 21.47 Copilașul a rămas internat pe secția de chirurgie pediatrica pentru supraveghere. Diagnosticul este: contuzie lombară.

Un dulap a căzut peste un copil la Grădinița „Perluțele mării” din municipiul Constanța.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, evenimentul s-a petrecut azi, 11 decembrie, în jurul orei 17.00, când s-a primit un apel la 112.

„Copilul este conștient, a fost transportat la spital, fără probleme.”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Din primele informații, dulapul ar fi căzut după ce copilul s-ar fi agățat de el.

Reprezentanții ISU Dobrogea spun că nu au fost sesizați să intervină. A ajuns însă un echipaj al Ambulanței.

„Copilul a fost transportat la spital. Medicul de chirurgie pediatrică îl consulta”, a precizat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Iată ce spune Sorin Mihai, inspector școlar general, despre acest caz:

Referitor la cazul de la Grădinița cu Program Prelungit Perluțele mării, din primele informații:

„În cursul zilei de astăzi, după terminarea programului, unul dintre copii a fost preluat de la grupă de către mama sa. A ieșit pe hol înaintea mamei și, în timp ce se juca, un dulap s-a răsturnat peste el, dar numai parțial, căci obiectul de mobilier a rămas sprijinit de peretele opus, holul fiind îngust. Conform procedurii, a fost anunțat Serviciul 112 și, implicit, Inspectoratul Județean de Poliție. Din datele pe care le avem până în prezent, la sosirea echipajului de urgență medicală, copilul era conștient, având numai câteva zgârieturi la o ureche și la degete (fără sângerare abundentă). Aștept să primesc informații în scris, în această seară, iar mâine voi fi prezent la prima oră la grădiniță, pentru gestiona situația.”

Foto: Ziuact.ro

parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.