Un elev de la Coegiul „Mircea cel Bătrân”, dat afară din Bacalaureat pentru a că a fost prins copiind

colegiul național mircea cel batran

Un elev de la Colegiul „Mircea cel Bătrân” din Constanța a fost dat afară din Bacalaureat pentru a că a fost prins copiind de către profesorii din clasă.

Reprezentații ISJ Constanța spun că aceasta folosea copiuțe.

Colegiul „Mircea cel Bătrân” este una dintre unitățile de învățământ de elită din România.

Alți doi elevi au fost dați afară din examen, la Liceul Liceul cu Program Sportiv „N. Rotaru” din Constanța. Detalii AICI.

Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, a început luni, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română, marți, 23 iunie, se va desfășura proba la Limba și literatura maternă, miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului și a specializării, este programată joi, 25 iunie. 

În județul Constanța, pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 6092 de candidați, dintre care 4632 de candidați din promoția curentă, respectiv 1469 de candidați din promoțiile anterioare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA prelungește Comandamentul pentru Situații de Urgență

lun iun. 22 , 2020
Având în vedere prelungirea atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii, cantitățile de apă putând depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp, Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA SA rămâne activ până joi – 25 iunie 2020, ora […]
ploaie constanta inundatii

V-ar putea interesa și: