Un elev de la școala nr. 5, înțepat de un coleg cu un obiect ascuțit. A ajuns la spital

Un elev de la școala nr. 5, înțepat de un coleg cu un obiect ascuțit. a ajuns la spital

La Școala Gimnazială nr 5 „Nicolae Iorga” din municipiul Constanța a avut loc, astăzi, un incident. Un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un altul cu un obiect ascuțit. Un cuțit.

Elevul rănit a fost preluat de o ambulanță și dus la spital.

„Din ce știu, rana este ușoară și nu necesită spitalizare. Polițiștii au preluat cazul, directoarea îmi trimite raportul astăzi, iar noi demarăm o anchetă la școală, să stabilim exact ce s-a întâmplat. Acestea sunt primele informații.”, a precizat Sorin Mihai, inspectorul școlar general al ISJ Constanța.

„Copilul a fost transportat de un echipaj SMURD B, era stabil”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Iată ce spune și IPJ Constanța despre caz:

„Astăzi, în jurul orei 10.15, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5 au fost implicați într-un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înțepat cu un obiect tăietor înțepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul școlii.

Minorul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanță, iar în urma verificărilor medicale s-a constatat faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol, acesta nefiind internat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.”

Conflict dintre cei doi este mai vechi, pe tema unor jocuri online.

Obiectul cu care l-a înțepat este un cuțit.

Incidentul s-a produs la intrarea în clădire. La școală, copilul a primit recomandarea să stea trei zile acasă.

Agresorul nu a putut explica de ce și-a atacat colegul și părea foarte liniștit.

Ambii elevi au fost înmatriculați în această vară. Unul a venit prin transfer din Tulcea, unul din Ovidiu.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Patronul de la Beirut a dat bir cu fugiții. Poliția îl caută

Wed Nov 20 , 2019
Patronul de la restaurantul Beirut, în care trei fete au murit arse de vii, a dat bir cu fugiții, după ce a fost condamnat la închisoare. Poliția îl caută. „La această oră este dat în urmărire numitul GEORGE KARAM, dat fiind faptul că în seara de 19 noiembrie a.c., s-a […]
george karam restaurantul beirut