Un elev din Constanța a câștigat un premiu important interpretând monologul „Păpuşa de cârpă” de Gabriel Garcia Marquez

Reprezentanții Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța au anunțat azi, 13 martie, că în februarie 2022, a avut loc Concursul Naţional „Arta sufletului”, organizat de Asociaţia Culturală „Do Art” Oradea.

Competiţia s-a desfăşurat pe mai multe secţiuni, printre care şi teatru, desfăşurându-se on-line. Concursul s-a adresat tuturor elevilor care studiază muzica, artele vizuale, teatru şi dansul.  Au fost înscrişi 129 de participanţi din toată ţara.       

„Irimia Bogdan Mihai, de la clasa a VIII-a D, secţia muzică a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”, a  impresionat din nou cu talentul său, obţinând  Marele Premiu al Concursului „Arta sufletului” şi Premiul I la secţiunea Teatru . Acesta a interpretat monologul „Păpuşa de cârpă” de Gabriel Garcia Marquez, sub îndrumarea doamnei profesoare Pindic Doiniţa. În anii trecuţi,  Bogdan a participat la numeroase  competiţii de teatru, având rezultate notabile. Cu aceste premii el continuă tradiţia, îmbogăţind palmaresul colegiului.”, spun reprezentanții colegiului.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O familie din Ucraina a intrat în România cu peste 1,6 milioane dolari ascunși în mașină

Sun Mar 13 , 2022
Peste 1,6 milioane de dolari și 50.000 de euro, precum și alte bunuri de lux au fost găsite în mașina unei familii din Ucraina care a intrat sâmbătă în România prin Vama Albița. Pentru că nu au fost declarate la controlul vamal, atât valuta, cât și bijuteriile, ceasurile și gențile […]