Un fost campion național de judo a murit la 35 de ani

Un fost campion național de judo a murit la 35 de ani

Tragedie în lumea sportului. Fostul judoka Vasile Cojoc, multiplu campion naţional şi medaliat la turnee internaţionale, a încetat din viaţa, la doar 35 de ani, a anunţat, luni, Federaţia Română de Judo.

„O veste tristă vine în aceasta zi de luni. Fostul judoka sibian Vasile Cojoc a încetat din viaţă fulgerător, la vârsta de 35 de ani. Federaţia Romană de Judo transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată în mesajul transmis de FRJ pe site-ul oficial.

Născut pe pe 4 august 1987, Vasile Cojoc a fost multiplu campion naţional şi medaliat la multe turnee internaţionale de judo.

Sursa foto: frjudo.ro


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Schimbare la conducerea Flotei

lun oct. 17 , 2022
Contraamiralul de flotilă Valentin Iacoblev a predat comanda Flotei contraamiralului de flotilă Cornel-Eugen Cojocaru, în cadrul unei ceremonii desfășurate luni, 17 octombrie, în portul militar Constanța, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait. După prezentarea ordinului ministrului apărării naționale, șeful Statului Major al Forțelor Navale i-a […]

V-ar putea interesa și: