Un fost șef al Poliției Județului Constanța a ajuns director executiv al corpului de control al Gabrielei Firea, la Primăria București

Dumitru Catană (foto: replicaonline.ro)

Un fost șef al Poliției Constanța a ajuns director executiv al corpului de control al Gabrielei Firea, la Primăria Municipiului București.

Este vorba despre Dumitru Catană. Acesta a ocupat funcția de inspector șef al IPJ Constanța din august 2010 până în iunie 2011, când s-a pensionat. Avea 55 de ani.

Acesta a fost și director al Autorității Navale Române, în perioada iunie 2014 – iunie 2015. A fost acuzat de către angajați de mai multe nereguli, printre care folosirea vilelor ANR pentru petreci personale și angajarea propriului fiu în instituție.

Dumitru Catană, fost ofiţer în serviciul secret al Ministerului de Interne, este și membru în consiliile de administrație la trei firme ale Primăriei Voluntari, condusă de soțul Gabrielei Firea. Catană absolvit Facultatea de Electromecanică Navală din Academia Navală Constanța, dar și un master în optimizarea transporturilor navale (la 43 de ani). A fost șef mecanic doi ani, apoi şeful Serviciului în cadrul Inspectoratului Navigaţiei Civile – Convenţii Internaţionale – Ministerul Transporturilor.

În 2008 ajunge şef serviciu Direcţia Poliţiei Rutiere – în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – şi şef serviciu în Oficiul Naţional pentru Protecţia Martorilor, iar din septembrie 2010, a condus Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Catană a candidat, in 2012, fara succes, la alegerile parlamentare din partea PP-DD, iar din 2013 este consilier județean în Ilfov, din partea aceluiași partid.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Un fost șef al Poliției Județului Constanța a ajuns director executiv al corpului de control al Gabrielei Firea, la Primăria București

  1. Ce nu e clar ? Este adânc implementat în serviciile secrete(fosta securitate și ăștia mai noi). Este cazul ca pensionarii,mai ales de la stat sâ nu mai ocupe funcții tot publice cu salarii tot din banul public. Pe timpul angajării unui pensionar provenind din sistemul public, pensia sa fie suspendata și sa nu mai fie atribuita.
    Aici e cazul sa se supună toți milițienii și securiștii, militarii și toți cei ce provin din sistemul public. Ultimul exemplu: este normal ca noul ministru Stroe sa fie plătit ca ministru și sa aibă și o pensie consistenta:nu mai vorbim de banii câștigați ca manager la Raja Constanta unde nu a făcut voluntariat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de pușcăriași eliberați, deși penitenciarul nu este plin

vin oct. 20 , 2017
Un număr de 56 de pușcăriași au fost eliberați ieri din Penitenciarul Poartă Albă din județul Constanța, deși acesta nu este plin. Motivul: ieri a fost prima zi când s-au aplicat prevederile legii privind recursul compensatoriu. Legea prevede că pentru fiecare 30 de zile executate în condiţii necorespunzătoare fiecare deţinut […]
penitenciar poarta alba

V-ar putea interesa și: