Un fost star al Real Madrid și AC Milan, condamnat la 9 ani de închisoare pentru viol

Curtea de Casaţie din Roma, ultima instanţă din Italia, a confirmat condamnarea lui Robinho şi a lui Ricardo Falco la nouă ani de închisoare pentru viol, informează Corriere dello Sport.

Avocaţii sportivului au susţinut că nu a fost vorba de un viol, ci de un act sexual consensual.

Faptele pentru care Robinho a fost condamnat datează din 2013. Şase persoane ar fi participat la un viol în grup, însă patru nu au fost identificate de anchetatori. Robinho era legitimat atunci la AC Milan.

Fotbalistul a participat la violarea în grup a unei albaneze atunci în vârstă de 23 de ani, într-o discotecă din Milano. Robinho şi prietenii săi au îmbătat-o pe victimă până când a devenit inconştientă şi incapabilă să opună rezistenţă. Apoi au întreţinut cu ea “raporturi sexuale multiple şi consecutive”, potrivit Corriere della Serra.

În primă instanţă, jucătorul brazilian şi prietenul lui Ricardo Falco au fost condamnaţi la 23 noiembrie 2017.

În decembrie 2020, condamnarea la nouă ani de închisoare a fost menţinută în apel de o instanţă din Milano.

În vârstă de 37 de ani, Robinho a evoluat de-a lungul carierei la cluburi precum Real Madrid, Manchester City și AC Milan

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Arafat: Cine are simptome de răceală să stea acasă!

Wed Jan 19 , 2022
Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, recomandă populaţiei să se testeze la primele simptome de răceală şi să nu meargă la serviciu, pentru că i-ar putea infecta pe ceilalţi. „Ne dorim chiar la acest moment ca lumea să respecte măsurile actuale, începând cu masca, care este de […]