Un german a strâns, de ziua sa, 8.500 de euro pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Tulcea

Marți, 23 noiembrie 2021, managerul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Tudor Năstăsescu a primit vizita lui Antonius Krömer, cetățean german, reprezentant al grupului de firme Delta Organic Crops, un nume cunoscut în agricultura ecologică din județul Tulcea, care a făcut o donație de 8500 euro pentru Secția de Pediatrie.

Povestea acestui frumos gest pornește în urmă cu un an, când, la împlinirea vârstei de 60 de ani, Antonius Krömer a organizat o petrecere în Cloppenburg, un oraș din landul Saxonia Inferioară, Germania, localitatea sa de reședință. În invitația trimisă oaspeților, acesta a precizat că preferă să nu primească vreun cadou, dar, în schimb, că s-ar bucura dacă musafirii săi ar face o donație pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea. Suma astfel strânsă se ridică la 8500 euro.

„În acest sens, trebuie menționat că grupul amintit nu este la prima sponsorizare către entități publice sau private din Tulcea, astfel de acțiuni (în nume personal sau al societății) devenind o obișnuință, respectiv sprijinirea unor activități sportive și culturale ori contribuții în scop umanitar.”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Dacă guvernarea nu se traduce în dezvoltarea județului Constanța, o putem considera păguboasă”

Tue Nov 23 , 2021
Marian Crușoveanu, deputat PNL, le-a transmis alegătorilor liberali un mesaj clar: „Pe plan local, se va continua colaborarea cu USR, iar noi, cei de la PNL Constanța, vom urmări strict agenda de investiții care aduc un trai mai bun pentru fiecare locuitor din acest județ. Parlamentarul spune că negocierile au […]
marian-crusoveanu-pnl