Un grup de romi a dărâmat ușa unei case administrate de RAEDPP Constanța, pentru a locui abuziv în ea

Clădirea pe care au încercat să o ocupe romii are acum sigilii pe ușă

Un grup de persoane de etnie romă a dărâmat ușa de la intrarea unei case administrate de RAEDPP Constanța, situată pe strada Ion Rațiu, încercând să ocupe abuziv spațiul, a anunțat Primăria Constanța.

Persoanele în cauză au fost depistate zilele trecute atunci când încercau să pătrundă în imobil.

Reprezentanții RAEDPP au alertat oamenii legii, care s-au deplasat la adresă luni, 28 octombrie, au identificat și legitimat persoanele și le-au dus ulterior la secție, în vederea audierii. Totodată, reprezentanții RAEDPP au depus plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare de posesie și înlăturarea și distrugerea de sigilii.

Este vorba despre un spațiu locativ din care fuseseră evacuați foștii chiriași, în urmă cu doar câteva zile, pe 16 octombrie. Imobilul urmează să fie repartizat unei alte familii.

„Vrem să descurajăm astfel de fapte, anunțându-i pe toți că suntem vigilenți și nu permitem ocuparea fără drept a imobilelor aflate în proprietatea municipalității, administrate de Regie. În astfel de situații, RAEDPP, în calitate de administrator, va sesiza organele abilitate pentru atragerea răspunderii civile, dar și penale a autorilor faptelor, care trebuie să înțeleagă că vor răspunde pentru aceste fapte”, a declarat Directorul General al RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.